Handwerk.nl is een jonge organisatie met ervaren mensen. We verwerken elke dag de vele bestellingen van klanten, beantwoorden vragen, helpen klanten en geven (telefonisch) advies. We zijn een van de grootste webshops in handwerkproducten. Naast onze online winkel hebben we ook Happy Crafts met een aantal fysieke winkels.

Wij zijn gevestigd in een oud industrieel erfgoed pand in Nijkerk. Bij Handwerk.nl doen we ons werk met passie en gedrevenheid. Werken bij Handwerk.nl is werken in een dynamische omgeving met enthousiaste gedreven collega’s. Klantbeleving, snelle levering en goede klantenservice staan bij ons centraal. 

Wij zoeken op dit moment mensen voor de volgende vacature(s):

Zoek je een stageplaats?

Wij hebben altijd ruimte voor stagiairs. Ben je student en zoek je een gave stageplaats waarin jij je e-commerce gevoel, programmeer- of creatieve talenten kwijt kan? Neem dan direct contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden we hebben. Mail naar vacature@handwerk.nl t.a.v. Fred Brugmans.

Open sollicitatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Ben je net als wij helemaal gek van handwerken, haken, breien of de online wereld of online shopping en heb je een talent waarvan je denkt dat dat prima bij ons past? Laat het ons weten!

100% tevredenheidsgarantie
Snelle levering met PostNL
Veilig & Gratis achteraf betalen
Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)

Winkelmand