100% tevredenheidsgarantie
Snelle levering met PostNL
Veilig & Gratis achteraf betalen
Gratis verzenden vanaf € 20 (in NL)

Retour & terugbetaling

30 dagen retourgarantie (niet goed - geld terug)

Bij borduurpakkettenwinkel.nl heeft u altijd 30 dagen retourgarantie. U dient ons binnen 30 dagen na ontvangst van de artikelen op de hoogte te stellen als u de overeenkomst wilt ontbinden. Nadat u ons op de hoogte heeft gesteld dient u de retourzending binnen 14 dagen retour te zenden. U kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als u daarbij maar een mededeling voegt waaruit uw wens tot herroeping blijkt. U ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug bij retournering van de gehele bestelling. Bij het retourneren van een gedeelte van de bestelling ontvangt u het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. 

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Beschadigingen

Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan (zoals een niet compleet of beschadigd product), dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen

Melden retourzending

Indien u uw pakket wilt retourneren kunt u dat melden aan onze klantenservice via het retourformulier of via klantenservice@handwerk.nl. Na ontvangst van uw retourmelding ontvangt u een bevestigingsmail, zodra wij uw retourzending hebben ontvangen ontvangt u daarvan ook bericht. Wij storten binnen maximaal 14 dagen na de ontbinding van de overeenkomst het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) middels hetzelfde betaalmiddel terug (mits het teruggestuurde pakket aan eerdergenoemde voorwaarden voldoet).

Retouradres

U kunt de retourzending naar het volgende adres sturen. Wij vragen u om uw retourzending aan te melden bij onze klantenservice via het retourformulier.

Handwerk.nl

 
Hoogstraat 24 B-1
3862 AL Nijkerk

De eventuele verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening! 

Meer informatie:

Algemene voorwaarden

Online retourformulier

Modelformulier voor herroeping 

Winkelmand