100% tevredenheidsgarantie

Snelle levering met PostNL

Veilig & gratis achteraf betalen

Gratis verzenden vanaf € 49 (in NL)

Assortiment borduurpakketten


Borduurpakkettenwinkel heeft een ruime collectie borduurpakketten van bekende topmerken. Wij voeren altijd de nieuwste collecties. Ivm de eisen die wij stellen aan de kwaliteit en de samenstelling van een borduurpakket kan het voorkomen dat bepaalde pakketten of merken niet in ons assortiment zijn opgenomen. 

Merken

Kwaliteits merken die wij in ons assortiment hebben opgenomen zijn o.a.

 1. DMC
 2. Lanarte
 3. Bothy Threads
 4. Thea Gouverneur
 5. Eva Rosenstand
 6. PAKO
 7. Orchidea
 8. Collection d'Art
 9. Permin
 10. Studio Koekoek
 11. en vele andere merken

Kwaliteit

De producten die wij verkopen moeten voldoen aan een aantal strenge eisen mbt de kwaliteit van o.a. de garens, het patroon, de stof en eventuele garanties. Wij hanteren een zorgvuldig inkoopbeleid. Mocht een pakket of een product toch niet geheel aan uw wensen voldoen dan horen wij dat graag. 

Garantie

Op de artikelen geldt naast de wettelijke garantie de eventuele fabrieksgarantie. Meer informatie over garantie staat bij de veelgestelde vragen. Voor vragen over garantie kunt u terecht bij onze klantenservice of via het contactformulier

Mist u een bepaald product in ons assortiment?

Mocht u een borduurpakket of merk missen in ons assortiment dan kunt u dat doorgeven aan onze klantenservice: klantenservice@borduurpakkettenwinkel.nl of via het contactformulier. Wij kijken dan (uiteraard geheel vrijblijvend) of we dit borduurpakket voor u kunnen bestellen. Wij kunnen vrijwel van alle leveranciers de borduurpakketten leveren (mits nog in de collectie).

Winkelwagen